Proběhla aktualizace Nováčka, stezek vlčat, světlušek a žabiček. Co to znamená, kde je najdeš a co bude dál?

Po schválení nové idey vlčat, světlušek a žabiček bylo potřeba ji vnést i do nejpoužívanějších materiálů – tedy do Nováčků a stezek. To se nyní povedlo, celý soubor stezek je zveřejněn online a připraven k tisku a vydání.

Nováčka vlčat, světlušek a žabiček najdeš na této stránce ke stažení. V těchto Nováčcích se již pracuje s novou ideou. Znamená to, že je zde kompletní nové znění zákona, slibu, hesla a příkazu. Všechny prvky idey jsou zde vysvětlené a korespondují s nimi i ilustrace a úkoly. Nováčky v těchto dnech posíláme do tiskáren, v průběhu března budou k dispozici k zakoupení na obchod.skaut.cz. Nyní jsou k zakoupení publikace Nováček, které mají zatím původní znění.

Stezky, cestičkyplavby jsou také zveřejněné online ke stažení. V těch je na druhé stránce nové znění idey. Pokud chceš koupit do oddílu stupně stezek s novým zněním, je to možné zde.

Možná, že máš v oddíle či doma stezky se starým zněním zákona, slibu, příkazu a hesla. Co s tím teď? Objednej si za poštovné samolepky, kterými stránku ve stezkách snadno přelepíš. Nemusíš tak kupovat celé nové stezky. Jak snadno přelepit stránku můžeš shlédnout v tomto videu.

Nevíš, jakými aktivitami představit novou ideu v oddíle? Jak se o ní bavit, jak ji "naučit" svá vlčata a světlušky? Mrkni se na aktivity, které jsou připraveny k použití na webu Chystám program, a zkus je zařadit do svých programů.

Tereza Hotová – Kapuca
Koordinátorka programových projektů