Nová idea vlčat, světlušek a žabiček je ve stezkách. Podívej se, jak ji dostat do těch vašich

V září 2022 byla přijata nová idea vlčat, světlušek a žabiček. Mnoho informací už o tom bylo napsáno, přečíst si je můžeš např. na stránce věnované pouze ideji.

Nová idea vlčat a světlušek na Křižovatce

Pokud už v oddíle máte nové stezky vlčat, cestičky světlušek nebo plavby vlčat a žabiček, najdete na druhé stránce staré znění slibu, zákona, příkazu a hesla. Novou ideu do stezek, cestiček a plaveb dostanete jednoduchým způsobem. Stačí si na eshopu objednat samolepky s novou ideou vlčat či samolepku s novou ideou světlušek. Samolepky k objednání pro vodní vlčata a žabičky jsou nyní v tisku, dostupné budou na eshopu během příštího týdne. Samolepky jsou dostupné zdarma, pouze za úhradu poštovného. Poté si samolepkou druhou stranu přelepíte. Je to jednoduché a rychlé, jak na to uvidíte v krátkém videu

Jestli ještě nové stezky s novým zněním idey v oddíle nemáte, lze si stezky objednat zde na eshopu. Ty už mají druhou stranu, která je věnovaná ideji, přelepenou.

V časopisu Skauting, který v nejbližších dnech přijde vedoucím vlčat, světlušek a žabiček do schránky (nebo už přišel), je vložený jeden kus samolepky. Můžete se na ni podívat, abyste věděli o jakých samolepkách píšeme a jaké si lze na eshopu objednat.

V průběhu prosince budou na Křižovatce dostupné všechny elektronické verze stezek, cestiček a plaveb s novým zněním idey. Stejně tak zde bude dostupná elektronická verze Nováčků s upravenými stránkami o ideu. V tištěné verzi budou aktualizovaní Nováčci i všechny stezky, cestičky a plavby dostupné na eshopu nejpozději do konce března 2023.

Tereza Hotová Kraitlová - Kapuca