Neprošvihni možnost jet na Elixír! Přihlašování na víkend plný skautské inspirace končí už 11. září

Na přihlášení na akci Elixír ti zbývá posledních pár dnů, takže pokud někdo z tvých kamarádů ještě není přihlášený, má poslední šanci být tam s tebou. Pozvi svoji oddílovou radu nebo kamarády z kurzů.

Co, kde a kdy je Elixír 2022

Koná se v krásném Novém Městě nad Metují v termínu od 30. září do 2. října 2022 a je to celostátní inspirativní setkání činovníků. Mimo edukativních programů na tebe čeká prohlídka renesančního města, beseda s ministrem školství nebo společenský večer.

Už jsi přihlášen?

Pozvi své kamarády ze střediska či jiných oddílů ať si tam vytvoříme tu správnou pohodovou atmosféru. Přihlaste se do 11. září na elixir.skaut.cz . Kapacitu jsme navýšili na 400 osob.

Co je na programu

Přihlašovat na programy se můžete už od 4. září. Účast přislíbil mimo jiné Jiří Zajíc – Edy, Jiří Lukšíček - Rys (nositelé Řádu stříbrného vlka) a můžeš se těšit na diskuzi s Petrem Gazdíkem – Nekem (býv. ministrem školství mládeže a tělovýchovy). Celý seznam lektorů je zde.

Kompletní program najdeš tady. Těš se na témata spadající do kategorií: bezpečný skauting, družinový systém, klimatická změna, odborky, plánování v oddíle, příroda, rovering v oddíle, slib a zákon, symbolický rámec pro VaS, učení se zkušeností, vedení lidí a týmu, výchovné nástroje, zapojení do společnosti - nový prvek SVM.

Nebude chybět ani čajovna, deskoherna, večerní a sportovní hry nebo taneční zábava.Tak si pospěš a namíchej svůj Elixír podle chuti! Určitě dodá tvému oddílu tu správnou sílu. :)

Petra Daněčková (Peťule)
redaktorka interní komunikace