KORBO klepe na dveře! Máme volná místa, přihlas se

KORBO je (nejen) roverská akce založená na svobodě a zodpovědnosti. Nabízí připravené místo, spoustu dalších lidí a prostor se realizovat. Přijeď se inspirovat, máme volná místa.

Celá akce funguje na principech skautingu, zodpovědnostisvobody. Heslo akce zní #udelejsisam. KORBO je pro všechny skauty, kterým před začátkem akce bylo patnáct. Horní věková hranice neexistuje.

Co KORBO nabízí?

Připravený prostor, technické služby a zázemí, o které se všichni musíme starat. Nabízí také systém pro předávání informací, finanční podporu programu a možnost se realizovat. Akce stojí na Aktivitách a Místech. Ty tvoří účastníci pro ostatní účastníky. Aktivit a Míst je nekonečné množství, záleží jen na tvé fantazii a odvaze!

Zbytek je na nás všech, na KORBU jsou totiž všichni účastníci, ale zároveň i organizátoři.

Kdy, kde a za kolik?

Letošní ročník se koná 14. – 18. 9. 2022 v Archeoparku Nasavrky. Účastnický poplatek je stanoven na 600 Kč bez šátku a 700 Kč se šátkem.

Co o KORBU říkají účastníci?

"Je to akce, která mě vždycky nabila inspirací, nápadama, zážitkama a byl to boží playground vyzkoušet vlatní trhlý nápady na lidech. Jaký by asi bylo, místo střílení lukem nudně do terče, střílet do svejch kamarádů a dobývat území? Bude je to bavit, nebo řeknou, že je to divný, infantilní, nebezpečný apod.? Nevěděl jsem, tak jsem to vypsal na Korbo. Půjčil si 12 luků, Korbo mi koupilo brýle a hlavice, a najednou předemnou stálo 40 natěšenejch lidí, co popadli luky a strhli megaakční řež jak z pána prstenů. Po 2h jsme padli utahaný, se zářícíma očima do trávy. Kluci vyprávěli o technikách střelby, plánovali přestřelky, holky házely podprsenky, ptaly se mě na číslo (no dobře, to úplně ne ...ale skoro). A já si říkal, že dost dobrý, na to, že mě to nestálo skoro nic. Korbo je kupa nadšenejch lidí a praštěnejch nápadů k vyzkoušení.Vše je dobrovolný, nemusíš nic vymýšlet, nemusíš vůbec nic. Ale můžeš všechno... "  Johny

Více informací se dozvíš na našich stránkách tady.

S přihlášením neváhej, za týden se vidíme!

za přípravný tým KORBA
Eliška Jonášová - Keliška a  Gabriela Lonská - Garry