Online komunikační poradna 13. května: Přijďte si povídat o skautské propagaci a grafice

Jak mluvit o skautingu, jak pracovat se skautskou grafikou nebo jak uspořádat povedenou akci pro veřejnost? Tyhle a mnohé další otázky vám zodpoví členky skautského komunikačního týmu. Budeme se těšit na skautské Online komunikační poradně 13. května 2024 v 19:00!

Kdy a kde?

Kdy: v pondělí 13. května 2024 v 19:00

Jak se zúčastnit: Připojte se na setkání přes Google Meet tímto odkazem.

S čím vám můžeme poradit?

  • Jak na skautskou grafiku
  • Jak oslovit novináře
  • Jak získat nové členy
  • Jak propagovat akci pro veřejnost
  • Jak komunikovat s rodiči
  • Jak požádat o sponzoring
  • Proč má komunikace a propagace smysl
  • Jak na oddílový Instagram

Na koho se můžete těšit?

Online setkání se zúčastní členky skautského komunikačního týmu Barča a Hadka (které se už moc těší na všechny dotazy!).

Bára Lukačevič Trojak – Brambůrka je tisková mluvčí Junáka – českého skauta. Věnuje se hlavně péči o obraz českého skautingu navenek. Komunikuje s novináři a novinářkami, snaží se, aby byl skauting často a dobře vidět, odpovídá na dotazy z všemožných stran, stará se různá partnerství a veřejné akce, pečuje o skautský Instagram i další sítě a pomáhá týmům skautských akcí s komunikací.

Hana Kolářová – Hadka je redaktorka skautské komunikace. Spravuje profil Junáka – českého skauta na Facebooku a LinkedINu. Kromě toho pečuje o skautský vizuální styl a grafické materiály i nástroje pro skauty a skautky. Nově se také věnuje podpoře skautských mediálních zpravodajů.

Nemůžete zúčastnit?

Online poradnu nebudeme nahrávat, aby se na ní všichni cítili příjemně. Spoustu odpovědí na otázky ohledně komunikace a propagace ale najdete na skautské Křižovatce v sekci Komunikace a propagace nebo v příručce Jak mluvit o skautingu.

Přihlaste se k odběru novinek

Nechte si posílat novinky z oblasti skautské komunikace, propagace a grafiky na e-mail. Přihlásit se k pravidelnému odběru je možné na adrese skaut.cz/​newsletter.

Za skautský komunikační tým
Hana Kolářová – Hadka
hana.kolarova@skaut.cz