JOTI výzvy jen pro Česko, akce v SI na Staromáku a mnoho dalšího. Rezervuj si 15. až 17. 10. pro online a rádiové Jamboree – JOTA/JOTI!

Od 15. do 17. 10. poběží další ročník JOTA/JOTI, který přináší klasický program i řadu novinek. Budeš se moct spojit se skauty a skautkami z Junáka na živo i na dálku! Dej si akci do kalendáře, registrace se otevře každým dnem!

JOTA/​JOTI je dost možná ten nejjednodušší způsob, jak zažít mezinárodní skauting nebo s ním seznámit své holky a kluky v oddíle. Jak napovídá název, Jamboree On the Air / Jamboree On the Internet se účastní miliony skautů a skautek z celého světa. Propojují se přes rádio a internet každý 3. říjnový víkend. Budeš mezi 15. a 17. říjnem 2021 na příjmu i ty a tvůj oddíl? Více informací o akci najdeš tu.

Horké novinky letošního ročníku:

  • Registrace se brzy otevře! Neváhej toho využít a přihlas sebe či svůj oddíl/​družinu s větším předstihem! Vyhneš se tím řadě technických potíží, které registraci provázejí před akcí!

Jak na to se dozvíš tady.

Stáhnout

  • Pusť se do českých JOTI výzev! Letos pro tebe, tvoje holky a kluky či kamarády poprvé chystáme sérii výzev, díky kterým se propojíš s ostatními skauty a skautkami z Junáka. Sleduj náš facebook a přihlas se včas do události, kterou tam vyvěsíme!
  • Přijď si užít JOTI v SI na Staromáku (pokud situace dovolí)! Nemáš s JOTI zkušenosti, nechceš se účastnit sám/​sama? Doraz 16. 10. s nabitým laptopem/​tabletem a sluchátky do SIčka na Staromáku a zažij JOTI s námi. Budeme tam pro tebe od jedné do pěti odpolko. Sleduj náš facebook a až se objeví bližší info k události, dej vědět, že dorazíš! Kapacita je omezená.
  • JOTA/​JOTI nášivka už je taky k mání. Objednej ji předem a ozdobte se s oddílem rovnou během akce!

Jaký bude hlavní program JOTA/​JOTI 2021?

Samozřejmě se můžeš těšit na chatování a volání, online SDGs workshopy, mezinárodní táborák, talent show apod., ale také na skloubení online světa s tím venkovním. Poprvé si budeš moci užít i speciální supervýzvy. Mimochodem, věděl/​a jsi, že akce má svůj vlastní facebook instagram? Vyplatí se je sledovat.

Nezapomeň si JOTA/​JOTI 3. říjnový víkend označit ve svém/​družinovém/​oddílovém kalendáři a sleduj náš facebook a další kanály Junáka. Máš-li dotaz nebo podnět, hoď nám zprávu na fb nebo na international@skaut.cz.

Těšíme se na tvou účast!

Markéta Byrtusová – koordinátorka mezinárodní spolupráce