Instruktorská lesní škola Dobré kafe // přihlašování do 31. 3.

Chceš se s námi ponořit do jednotlivých oblastí instruktorství, od organizačních náležitostí po zážitkovou pedagogiku? Dáme ti základy pro to být všestranným instruktorem, ne pouze lektorem dané odbornosti.

Když mi dáte do ruky šálek dobrého kafe, mám v tu chvíli radost a pocit, že toho zvládnu víc. Přeji si, aby účastníci Dobrého kafe měli z kurzu také radost a pocit, že zvládnou víc.

Chceš se s námi ponořit do jednotlivých oblastí instruktorství, od organizačních náležitostí po zážitkovou pedagogiku? Dáme ti základy pro to být všestranným instruktorem, ne pouze lektorem dané odbornosti.

  • Dobré kafe je instruktorský kurz pro začínající instruktorky a instruktory kvalifikačních a zážitkových kurzů.
  • Účastníkům a účastnicím vznikne pod rukama úplně nový vzdělávací kurz pro skautské čekatele (u skautů = 15-18 leté pomocníky u oddílů), který si sami pojmenují, připraví a odvedou.
  • Naše tři základní šálky jsou Praxe (příprava opravdového kurzu) - Pestré formy (ať mají účastníci z čeho vybírat na svých kurzech) a Patronský systém (nejsou na to sami).
  • Nejsme jen pro skauty i když osazenstvo asi většinově skautské bude.
  • Dobré kafe v potřebné míře zajištěno.

Termíny

1.–9. 7. 2023 letní část kurzu

15.–17. 9. 2023 přípravná porada

24.–29. 10. 2023 podzimní část, z toho 26.–28. 10. probíhá připravovaný čekatelský kurz

8.–11. 12. 2023 závěrečný prodloužený víkend, z toho 8.–10. 12. závěr čekatelského kurzu

Víc u nás na webu

https://dobrekafe.skauting.cz/

Přihlašování na letošní ročník běží do 31. 3. 2023. Víš o někom, kdo by uvažoval o instruktorském vzdělávání? Pošli mu odkaz :)

Přihlášku najdeš na

 https://dobrekafe.skauting.cz/​prihlaska