Hledáme malé i velké táborové vychytávky. Podělte se!

Jste mistři ve stavbě podsad ve svahu? Umíte sestrojit táborový kolotoč jen pomocí lan a provázků? Zkoušeli jste vyrobit gril nebo uplácat pec z hlíny? Vymysleli jste skvělý způsob, jak si na táboře večer poděkovat? Máte speciální narozeninové rituály pro oslavence? Sem s tím – jsme zvědaví na vaše nápady!

Zajímá nás každý větší i menší nápad. Může jít opravdu o cokoliv – táborové stavby, rozcvičky, vychytávky do kuchyně, výzdobu tábora, kreativní nástěnky… Nic pro nás není moc malé! Nebojte se, že by váš tábor nebyl dostatečně originální. 

A proč? Chystáme totiž knihu, která poskytne vašim nápadům a zkušenostem prostor.

Jsme přesvědčeni, že v oddílových partách se skrývají opravdové poklady, ať už ty ozkoušené časem, nebo úplné novinky. A myslíme si, že by bylo skvělé vzájemně se inspirovat a obohacovat. Díky tomu si třeba i usnadníme práci nebo před sebe naopak postavíme novou výzvu.  

Jak se o nápady podělit?

Vaše nápady posílejte ve formě fotky a alespoň krátkého popisku na e-mail: taborovavyzva@skaut.cz. Do e-mailu uveďte prosím jméno fotografa a název vašeho oddílu. 

Využít můžete taky WhatsApp na čísle 731 403 647. 

Výzva poběží celé léto. Ale těšíme se už teď!

Co se s tím vším stane?

Vaše nápady a fotky využijeme pro nabušenou publikaci plnou skvělých oddílových vychytávek a inspirace. Chystáme se ji vydat tak, aby vám byla k ruce při plánování táborů na rok 2023. A některé kousky se dostanou i na skautské sociální sítě. 

Těšíme se na všechny vaše táborové poklady!

Za tým TDC - skautského nakladatelství,
Kačka Volková 
katerina.volkova@skaut.cz