HelpDesk 2023 plánujeme v dubnu!

Od minulého ročníku uplynul již téměř rok a nyní je čas na přípravy dalšího HelpDesku - tentokrát doufáme v osobní setkání. Všechny střediskové (okresní, krajské) týmy, jste vřele zvány, ať už v danou chvíli budete týmem novým či delší dobu spolupracujícím.

Práci na přípravě projektu této celostátní akce obnovil loňský tým, který měl již některé myšlenky pro osobní setkání rozpracované. Naváže na proběhlý online HelpDesk 2021 a vrátí se k tématům jako mentorování, spolupráce s kraji či společné tvoření skutečných plánů a hledání řešení přímo uvnitř vašeho týmu aj.

K pořadatelství HelpDesku 2023 se nabídnul skautský Karlovarský kraj, možným místem konání jsou Františkovy Lázně. Pro skautský kraj je to příležitost podílet se významně na utváření podoby následujícího ročníku akce a zároveň přiblížit celostátní akci svým vlastním činovníkům a umožnit tak jejich vyšší účast. Karlovarský by rád mj. nabídnul bližší propojení, seznámení a spolupráci s německými skauty a skautkami. Příště to může být právě tvůj kraj! :)

A protože organizační tým připravující v současnosti projekt pro přípravu ročníku 2023 je teprve v zárodku, v nejbližší době do svých řad bude hledat další posily z řad PRistů, grafiček či webových mágů. Inzeráty se v pravou chvíli objeví také na skautských sociálních sítích. Přesný termín konání HelpDesku zveřejníme co nejdříve po schválení Výkonnou radou, předběžně plánujeme duben 2023. Věříme, že na jaře 2023 nám situace již umožní osobní setkání.

Víte, na co se těšit? Přečtěte si, co o HelpDesku 2021 říkali účastníci:

Skvělá příležitost rozšířit si obzory, získat nové znalosti a oprášit staré. A kdyby nebyl online tak určitě i potkat lidi! (zástupce vedoucího střediska, Královehradecký kraj)

Helpdesk 2021 skvěle nakopnul činnost a spolupráci v našem středisku. Z lidí, co se scházeli jenom na střediskovky, se možná stává tým... (vedoucí oddílu, Pardubický kraj)

Pojeďte na HelpDesk, protože si tam každý najde to své a určitě si odveze spoustu inspirace a nových nápadů. V prezenční formě určitě i nové přátele. (výchovná zpravodajka, Moravskoslezský kraj)

Kateřina Slavíková - Kačka
vedoucí přípravného týmu HelpDesk 2023

Jana Jirasová - Prcek
zpravodajka VRJ pro dospělé