Jednej rychle! Je tu 10 last minute míst v servis týmu na Světové skautské jamboree v Jižní Koreji

Hledáš novou výzvu a chceš si užít léto ve znamení mezinárodního skautingu? Pokud Ti bylo více než 18 let, a máš rád/a opravdu skvělou skautskou atmosféru, tak jsi náš člověk!

V srpnu (1. - 12. 8. 2023) se totiž koná největší skautská akce na světě, Světové skautské jamboree v Jižní Koreji, a my hledáme až 10 nadšenců, kteří by se k nám připojili do servis týmu (IST).

Jamboree je neuvěřitelná akce plná dobrodružství, nových zážitků a setkávání se s lidmi z celého světa. A právě IST jsou ti, kteří stojí za kulisami celé akce a zajišťují, aby všechno proběhlo hladce. To znamená, že budeme mít plné ruce práce, ale bude to stát za to!

Během akce se budeš moci zúčastnit mnoha skautských, adrenalinových či zkušenostních aktivit a objevovat různé kultury a tradice. A nejen to! Budeš mít příležitost poznat lidi z více než 150 zemí světa a navázat s nimi nová přátelství. Co je lepšího, než spojit skauting a nové zážitky se setkáním s novými lidmi?

Tento zážitek ti poskytne neuvěřitelné zkušenosti a nezapomenutelné vzpomínky, které budeš mít navždycky v srdci. Takže, pokud toužíš po nezapomenutelném dobrodružství a chceš být součástí největšího skautského setkání na světě, neváhej a vyplň nám registrační formulář nebo napiš na email info@jamboree.cz do 21. 5. 2023! Více informací o naší výpravě se dočteš na našem webu.

Jsi připraven/​a na to, stát se letos jedním z IST na Světovém skautském jamboree v Jižní Koreji? Draw your dream, live it now!

CMT (Contingent Team Management)
jamboree.skauting.cz