Jaké superschopnosti máš ty? Představujeme nové náborové kartičky a plakáty

Přilákejte nováčky! Jeden z efektivních způsobů, jak oslovit zájemce o skauting, je rozdávání informačních materiálů. Novinkou jsou kartičky, které děti můžou rozdávat svým vrstevníkům a pozvou je tak na oddílovou akci. K dispozici je také nový plakát, který má hravou formou nalákat nováčky přímo mezi dětmi. Využijte možnost zaregistrovat se k náborům a získat nárok na náborový balíček zdarma.

Prohlédněte si nové náborové materiály

Oddíly dlouho volaly po náborových materiálech zaměřených na starší děti. Proto tento plakát i kartičky míří právě na ně. Kluci a holky mohou se svými kamarády a vrstevníky sdílet pozvánku na skautskou oddílovou akci prostřednictvím vtipné stírací pozvánky na výpravu a možností získání nových „superschopností“.

Koupit na skautském obchodě

Plakát je na stejné téma. Nabízí pozvánku s možností společně objevovat schopnosti, které kluci a holky mohou na skautu získat. Je určen k vylepení do škol, tramvají, na plakátovací místa, atd. Na plakátu je dostatek prostoru pro vepsání kontaktu na oddíl, středisko nebo pro pozvánku na vaši akci.

Koupit na skautském obchodě

Oslovte rodiče i děti

Kartičky i plakát si můžete buď koupit ve skautském obchodě, nebo získat zdarma. Stačí se zaregistrovat a máte nárok na náborový balíček s propagačními materiály. Obsahuje náborové plakáty, časopisy a letáky pro rodiče. Do náborových balíčků se nově přidávají dva tyto plakáty a jeden balíček (10 ks) kartiček. K tomu dostanete navíc 20 % slevu na všechny propagační materiály (kromě prémiového zboží a frisbee).

Přihlásit se k náborům

Další propagační materiály

Nepřehlédněte také možnost dokoupení dalších propagačních materiálů na skaut.cz/​obchod. Při objednávání náborového balíčku zdarma je tak ideální optimalizace platby poštovného objednáním toho, co se vám z nabídky hodí nejen na nábory. Pro více informací je zde na Křižovatce k dispozici sekce www.skaut.cz/​nabory.

Petra Daněčková (Peťule) redaktorka interní komunikace