Spouštíme letošní nábory! Zaregistrujte ten svůj a získejte náborové materiály zdarma

Potřebujete přibrat do oddílu nové členy? A hodily by se vám propagační materiály? Přihlaste se a získejte plakáty, letáky a dětské náborové časopisy zdarma. K tomu další materiály dle svého výběru s 20% slevou. Akce je omezená, platí do konce září.

Na nové křižovatce najdete aktualizovaný web www.skaut.cz/​nabory, který vás provede tím, jak uspořádat efektivní nábor, co si připravit, jaké otázky si klást, co udělat pro to, aby vám nováčci v oddíle vydrželi.

Rozhodnutí, zda nováčky naberete pomocí náborové akce, jako je třeba hra po městě nebo náborová schůzka, půjdete za dětmi do škol, nebo jen rozvěsíte po městě plakáty a budete děti a rodiče oslovovat přes sociální sítě, je na vás. Ve všech případech se vám náborové materiály můžou hodit a máte na ně nárok. Vyplňte krátký formulář a na email vám přijde email s dvěma vouchery do skautského eshopu – jeden na náborový balíček obsahující 5 plakátů, 35 letáků a 25 náborových časopisů a druhý na 20% slevu na libovolné další propagační materiály (kromě prémiového zboží a frisbee). Každá jednotka má nárok na jeden náborový balíček, 20% sleva shora omezena není a lze ji využít i opakovaně.

Chceme se letos více zaměřit na nabírání dětí ve skautském věku. Rádi bychom připravili i náborový balíček pro tuto věkovou kategorii, ale není ještě úplně jisté, jak rychle se zvládne nachystat. Odhadované zařazení do nabídky eshopu je konec srpna a budou se na něj vztahovat stejné podmínky. Pokud chcete primárně nabízet starší děti, doporučujeme s objednáním počkat.

Přihlaste se k pořádání náboru

Kromě nabídky skautského eshopu vám můžeme pomoct i s výrobou materiálů přímo pro vaše středisko či oddíl. Nabízíme zejména bannerové propagační plachty. Napište na tdc@skaut.cz a domluvíme se.