Vymetáme skautský sklad! Chytni slevu 70 % na stezky, zápisníky a knížky v doprodeji a poštovné zdarma

Na skautském obchodě začíná před novým skautským rokem velký doprodej. Máme pro vás více než 50 produktů se slevou 70 % a poštovné na objednávky nad 1500 Kč zdarma. Naším cílem je vyprodat původní úspěšné publikace a uvolnit sklady pro novou produkci.

Na co dostaneš slevu 70 procent

Co všechno si můžete pořídit pro oddíl, středisko nebo pro sebe, za pár korun? Jedná se především o knihy, ale také třeba samolepky, nášivky, placky, hry ke stezkám a další. Úspěšný rádcovský zápisník můžete teď koupit jen za 60 Kč, ve slevě jsou i starší vydání stezky pro skauty, vlčata a světlušky a všechna souvisejících rozšíření (samolepky, doplňky, nášivky).

Akce platí do konce letošního roku nebo do vyprodání zásob. Najdeš tu i několik bestsellerů, máte tak možnost koupit zajímavá díla za mimořádně nízkou cenu. V doprodeji je například:

Všechny tyto produkty ve slevě koupíš na skaut.cz/​obchod 

U některých publikací jde o poslední možnost objednat je za symbolickou cenu, produkty budou následně z eshopu vyřazeny. 

Poštovné zdarma při nákupu nad 1 500 kč

Spolu s doprodejem startujeme ještě jednu akci, která ušetří dost peněz. Dosáhni v rámci svého nákupu útraty vyšší než 1 500 Kč a poštovné zaplatíme za tebe, budeš ho mít úplně zdarma. Pokud by měla být objednávka menší a na poštovné zdarma nestačila, zkus se domluvit s ostatními činovníky ve středisku nebo Vašimi rovery a ragners, jestli si k vám nechtějí nechat něco přiobjednat (mohli by mít aktuálně zájem například o rádcovský zápisník).

→ Prohledej skaut.cz/​obchod a ulov si něco ve slevě 70 %. Slevy najdeš skoro ve všech kategoriích

Akci doprodej i poštovné zdarma lze kombinovat s aktuálně běžící podporou náborových aktivit, kde přihlášeným jednotkám nabízíme náborové balíčky zdarma a propagační předměty a materiály s výraznou slevou. Více o podpoře náborů a možnosti přihlásit se najdete zde. 

Za TDC
Petra Daněčková (Peťule)
redaktorka interní komunikace