Přijeď se podívat na Národní skautské jamboree 2023! Zveme tě na návštěvní den!

Nemůžeš jet na Národní skautské jamboree 2023 jako účastník? Tak se za námi přijeď alespoň podívat! V sobotu 6. 5. 2023 totiž otevírá Jamboree své brány návštěvníkům.

V sobotu 6. května od 9.00 do 18.00 hodin pro tebe bude v Parku 360 v Hradci Králové nachystáno plno zážitkových a vzdělávacích aktivit, které si rozhodně nemůžeš nechat ujít! Budeš si moci vyzkoušet některé aktivity, které jsou na akci připravené pro účastníky, a zároveň si prohlédnout areál. Naučíme tě třeba žonglovat nebo si budeš moct vyzkoušet netradiční výtvarné techniky, rovněž můžeš zavítat do místního improvizovaného kina nebo na besedu o duševním zdraví a mnoho dalšího. Hlad a žízeň můžete utišit v místní čajovně, kavárně nebo krčmě.

Vstup na návštěvní den bude 200 Kč pro osoby nad 10 let, mladší návštěvníci a osoby se ZTP a ZTP-P průkazy budou mít vstup zdarma. V rámci poplatku získáš také nášivku akce zdarma! Poplatek se bude platit při vstupu na místě. Pro návštěvníky nebude v areálu zajištěno parkování.

Pokud se rozhodneš okusit Národní skautské jamboree na jeden den s námi, budeme moc rádi! Je však potřeba se předem zaregistrovat ZDE a to do 31. 3. 2023. To abychom věděli, s kolika účastníky máme počítat na společné aktivity. Více informací a registrační formulář najdeš i na webových stránkách www.nsj2023.cz.

Pojď do toho s námi!

Iva (Ivana Moravcová) a Peggouš (Zuzana Škodová)

tým Komunikace Národního skautského jamboree 2023