Poslední vlna termínů: přihlas se ještě o workshop k družinovému systému!

O víkendu v dubnu, květnu nebo červnu? Případně v létě na táboře? Kdy k vám přijedeme s workshopem na podporu družinového systému? Nabízíme poslední termíny, kdy za vámi lektor či lektorka přijede s workshopem na míru pro vaši oddílovou radu. Přidejte se k tisícovce spokojených účastníků.

Jak na to?

1) Termíny najdeš na webu

Na webu druzina.skaut.cz nabízíme ještě dvě desítky termínů v posledních měsících tohoto školního roku. Najdete si 8 hodin na vaše skupinové vzdělávání?  

2) Poptej se na radě, či na okrese

Dejte dohromady alespoň 15 účastníků starších 15 let. Workshop je pro členy oddílových rad nebo kohokoliv, kdo se pohybuje ve vašem středisku u vzdělávání kluků a holek. Spíše tedy nejde o akce pro rádce a rádkyně – ty jsou stále součástí našich vzdělávacích snah a i o jejich podpoře se budeme bavit.

Máte-li méně účastníků ze svých řad, poptejte se vašich blízkých skautů – akce je o něco přínosnější, když můžete sdílet zkušenosti i s dalšími.

K tomu vám může pomoci následující mapa ČR s přehledem, kde workshop byl. 

3) A nebo napiš požadavek do tabulky či na SkautFórum

I to je cesta, jak doplnit potřebné počty. ;) Zvyšte své šance, že vás workshop nemine, trochou vlastní propagace. 

 4) Se vším ostatním vám pomůžeme

Řekněte si o workshop skrze přihlášení na webu nebo napište na e-mail druzina@skaut.cz a my s vámi zajistíme jeho uskutečnění. Proplatíme náklady lektorům a náklady spojené s prostorem a stravou během dne. 

Letní akce!

I letos nabízíme unikátní příležitost: pozvěte si na jeden den lektora k vám na tábor. Ideální příležitost pro ty z vás, kteří těžko hledali společný termín přes rok a na táboře se vás snadno sejde víc. Mít 1 den pro vzdělávání vedoucích se ukázalo jako přínosným pro všechny zúčastněné. Přečtětě si zkušenosti Boskovických skautek.

v tomto článku najdete 5 důvodů, proč do toho jít právě v létě a také tipy na program pro kluky a holky zatímco mají vedoucí čas pro sebe na workshopu.

 - - -

Zbývá posledních 12 týdnů do prázdnin! Těšíme se na to, že se do projektu přidáte ještě vy a společně se přiblížíme k fungujícímu družinovému systému v naší organizaci.

Za programový tým
Markéta Musilová - Blecha