Líbil by se ti měsíc neomezených dat? Skautská telefonní síť ho domluvila jako dárek pro nově příchozí. Přidáš se? Nebo tvé okolí?

Víc čísel v STS znamená bonus pro všechny zapojené, protože si všichni voláme a SMSkujeme zdarma. S Vodafone jsme domluvili akci "data zdarma", která má motivovat k vyzkoušení naší skautské sítě. Vyberete si z šesti cenově atraktivních tarifů? Nebo zapojíte vaší rodinu? Až do konce ledna s megadatovým dárkem.

Akční nabídka - vyzkoušej STS a užij si měsíc neomezených dat zcela zdarma

Každý, kdo se rozhodne připojit se k naší Skautské telefonní síti a splní následující podmínky, získá dárek v podobě celého měsíce neomezených datových služeb.

Podmínky:

  • půjde o zcela nové číslo nebo o číslo od jiného operátora než je Vodafone (akce se tedy netýká vstupů do STS s číslem, které je nyní v síti Vodafone)
  • k objednávce čísla u Vodafone na vodafone.cz/​skaut dojde v prosinci 2022 nebo v lednu 2023
  • bude vybrán tarif s daty (je jedno, zda jsou v tarifu integrovaná nebo jde o přikoupený balíček a je jedno, jaká bude velikost aktivovaných dat)

STS nyní sdružuje na 13 tisíc telefonních čísel, kde si všichni mezi sebou voláme a SMSkujeme zdarma. Máme na výběr 6 základních tarifů a k tarifům bez integrovaných dat můžeme přidat některý z nabízených datových balíčků. Vybere si tak každý.

Ceny začínají na částce 74 Kč / měsíc. Za ně získáš vedle volání a SMS zdarma se všemi lidmi v STS (tedy např. i s tvojí rodinou) 100 dalších minut a 100 SMS kamkoliv jinam. Nejlevnější kombinace s daty pak stojí o 60 Kč víc a ty získáš každý měsíc 1,5 GB dat. Za 134 Kč měsíčně tedy můžeš vyzkoušet STS. K tomu nyní získáš zdarma neomezenou porci mobilních dat na celý měsíc. Rychlost dat bude 10 Mb/​s, tedy v ceníkové hodnotě cca 800 Kč.

Závazek setrvání žádný není, takže ji zase můžeš snadno opustit, pokud ti nebude z nějakého důvodu vyhovovat.

Už STS máš? Víš, že můžeš přidat i svoji rodinu?

Každý registrovaný skaut (nově od 15 let) má nárok STS získat a připojit až 5 hlasových (a 5 datových) SIM. Využíváš tohoto benefitu naplno? Dokonce jde nastavit i to, že Vodafone na některá tvá čísla posílá fakturu přímo na držitele v tvé skupině. Tedy pokud máš např. 2 čísla pro rodiče, mohou dostávat vlastní fakturu a ty to víc neřešíš.

Pokud máš k STS nebo k akční nabídce dotazy, kontaktujte nás na telefony@skaut.cz, rádi pomůžeme. Více info o STS a návody, jak se přidat najdeš na www.skaut.cz/​sts. Kompletní ceník s výběrem všech služb v STS najdeš ve skautISu.

Tomáš Slavík - Fred
vedoucí projektu STS