Hledáme lidi, kteří umí strategicky přemýšlet nad finančním řízením velké neziskové organizace. Jsi to Ty?

Umíš přemýšlet nad rozhodnutími, která zajišťují dlouhodobý rozvoj organizace? Baví Tě rozmýšlet příležitosti i rizika, hledat cesty k dobré správě financí i majetku, pomáhat dobrovolníkům přemýšlet nad finančními aspekty situací v jejich regionech a podporovat je v rozvoji? Máš v oblasti finančního řízení a dobrého rozhodování nemálo zkušeností? Zajímá Tě spolupráce zaměstnanecká nebo dobrovolnická? Ozvi se!

Hledáme posily do týmu ústředí organizace, mimo jiné na pozici finanční manažerky či manažera . Není to příležitost právě pro Tebe? 

Kromě této pozice ale chceme nad oblastí uvažovat více ze šířky a přemýšlet, jak ještě lépe (finančně) řídit rychle rostoucí a rozvíjející se celostátní organizaci. A při tom jsou možné různé druhy spolupráce. Od odborného dobrovolnictví přes částečné úvazky po plný úvazek. Cesta není jen jedna, budeme nad možnostmi rádi přemýšlet společně s Tebou. 

Hledáme lidi s pestrými zkušenostmi z oblasti finančního řízení, ať už z neziskové sféry či ze soukromého sektoru. Lidi, kteří hledají příležitost uplatnit své odborné know-how coby kompetentní dobrovolníci ve volném čase, i zkušené lidi hledající novou profesní výzvu. Záleží nám pouze na pozitivním vztahu ke skautingu, nikoli na vlastní skautské zkušenosti. 

Pokud Tě předchozí řádky zaujaly, napiš do 15. dubna na e-mail lenka.sablova@skaut.cz a uveď stručně, co by Tě zajímalo, co umíš a v čem bys ze svého pohledu mohl/​a být skautům prospěšná/ý. Budeme se těšit na Tvoji reakci. 

Josef Výprachtický – José, starosta Junáka – českého skauta

Lenka Šablová, asistentka starosty | lenka.sablova@skaut.cz