Skautská kuchařka je tady! Aby se vám lépe vařilo na cestách

“...je tu pro všechny, kdo chtějí dobře vařit a jíst s kamarády, družinou, oddílem či rodinou kdekoliv při outdoorových dobrodružstvích.” takhle jsme ji popsali v anotaci a vy se tak sami můžete přesvědčit, jestli jsme měli pravdu. Vydáváme totiž novou knihu a myslíme si, že se vám bude líbit.

Představte si všechny ty milé chvíle strávené kolem ohně, vaření pod širým nebem a sdílení receptů se skautskými kamarády. To vše je nyní zhmotněno v nové Skautské kuchařce. Přináší nejen recepty, které jsme shromáždili a zdokonalili během let, ale i know-how a tipy od zkušených skautských kuchařů. Ať už jste s kotlíkem staří známí nebo kouzlo vaření pod širým nebem teprve začínáte objevovat, věříme, že tuhle kuchařku oceníte a přinese vám inspiraci i radost z vaření. Buďte součástí naší skautské kuchařské rodiny!

Kuchařka se zaměřuje na podporu vaření pro menší skupiny s využitím vařiče. Zjistíte, jak zorganizovat jídelníček na větší počet lidí, jak chytře nakoupit a jak připravit jídla, kde nemáte přístup ani k nejzákladnější kuchyňské technice. Objevíte recepty, které jsou snadno škálovatelné, od 10 porcí výše, což usnadňuje plánování a přípravu jídel.

Kniha je rozdělena do sekcí podle typu pokrmů, od snídaní až po hlavní jídla, s důrazem na jednoduchost, rychlost přípravy a vhodnost pro různé dietní potřeby. Nechybí ani užitečné články a návody, které vám pomohou lépe pochopit svět outdoorového vaření.

Jedná se tak o ideálního parťáka v podobě knihy na všechny puťáky, závody, výpravy, pod stan nebo velké akce!

Zakoupit ji můžete samozřejmě na JUNshopu! Budeme moc rádi, když nám dáte vědět co si o ní myslíte, třeba na sítích nebo ve facebookové skupině Skautská kuchyně 2.0, kde vás rádi uvidíme.

Skautská kuchařka – vaříme na cestách
Chybí vám inspirace při vaření v přírodě? Nebaví vás jíst pořád to samé dokola?
220 Kč

Ať se vám hezky vaří!
za TDC Eliška Jonášová – Keliška, produkční